Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان
Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان
Blog Article
وی افزود: از سوی دیگر گروهی از ویروسها، از جمله ویروس آنفلوآنزا عامل ایجاد عفونتهای حاد و شدید تنفسی بوده که منجر به درگیری، ابتلا و بستری طیف وسیعی از افراد جامعه میشوند. باید توجه کرد که بیماری آنفلوآنزا معمولا هرساله بین پنج تا ۱۰ درصد بالغین و ۲۰ تا ۳۰ درصد کودکان را مبتلا میکند.
توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معدهی پر مصرف کنید.
ویروس آنفلوآنزا در کودکان هم علائم فوق را ایجاد میکند. البته ممکن است کودکان علائم دیگری هم داشته باشند، مثل:
۸ ۱۷۷۵نظر ۳۵۳۲ سوال (در مدت۲ سال و ۱۲ ماه ) دریافت مشاوره
سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن میتواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.
در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، از ضد عفونیکنندههای دست استفاده کنید.
عرقکردن به ویژه به کاهش تب ناشی از آنفولانزا کمک میکند. دوش آب گرم بعد از آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، آنفولانزا را درمان میکند و به آرامش فرد کمک میکند.
برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد میشود.
علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است. تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی
البته در افرادی که برای بار اول واکسن را تزریق میکنند، مانند کودکان، ممکن است علائمی چون تب خفیف، بی حالی و درد عضلانی بروز کند.
گلودرد: سرفههای ناشی از آنفلوآنزا به سرعت به گلودرد منجر میشوند. البته ویروس آنفلوآنزا میتواند بدون سرفه هم باعث تورم گلو شود.
آنفولانزا یک عفونت ویروسی مسری است که توسط ویروسهای آنفولانزا ایجاد میشود و بینی، گلو و گاهی ریهها را تحت تأثیر قرار میدهد و علائمی مانند شروع ناگهانی تب بالا، سرفه، خستگی و درد عضلانی دارد. بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شناخته میشود، معمولاً در ماههای زمستان که بسیاری از اقشار جامعه بیمار میشوند و به یک بیماری همهگیر تبدیل میشوند، بیشتر دیده میشود.
همهی افراد در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند؛ اما برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت آنفولانزا قرار دارند. افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند:
آنفولانزا همچنین میتواند مشکلات سلامتی مزمن قبلی را بدتر کند. افراد مبتلا به آمفیزم، برونشیت مزمن یا آسم ممکن است نارسایی تنفسی را تجربه کنند، در حالی که افراد مبتلا به بیماری عروق تف کرونر یا نارسایی قلبی ممکن است دچار نارسایی حاد قلبی شوند.